GTST-blog: Julian keert terug in Meerdijk

GTST-blog: Julian keert terug in Meerdijk

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Sebastiaan volgt de ontwikkelingen in Meerdijk op de voet. Om de week schrijft hij een GTST-blog over de gebeurtenissen in de bekende soapserie van RTL4.

Sinds een paar weken maakt Julian (Cas Jansen) weer deel uit van de vaste cast in GTST. Hij vertrok jaren geleden samen met zijn grote liefde, Jessica (Katja Schuurman), voor een wereldreis. Hoe ver ze precies zijn gekomen is niet helemaal duidelijk. Ineens was hij terug, maar wel zonder Jessica. Het zorgde voor veel vraagtekens. Wat kwam Julian nu ineens weer doen in Meerdijk?

Hij keerde terug met zijn vrouw, Saskia (Tamara Brinkman), drie kinderen én een hond. Vooral de oudste dochter is een echte puber. Lekker tegen haar ouders in en een eigen willetje. Wel is merkbaar dat er spanningen heersen bij de familie van Julian. Wat voor geheimen hebben ze toch meegenomen?

In ieder geval is Laura (Jette van der Meij) heel blij om haar pleegzoon weer om haar heen te hebben. Na het vertrek van Noud (Ruud Feltkamp) was ze een beetje eenzaam. Nu kan ze weer zorgen voor haar pleegzoon. Ze heeft vrijwel direct een klik met de familie van Julian. Alleen merkt ze wel dat er iets speelt. Wat precies weet ze nog niet. Laura zou Laura niet zijn als ze dat eens ging onderzoeken. 

Verder is ook Rik (Ferry Somogyi) blij om zijn oude vriend weer te zien. De twee groeiden meteen weer naar elkaar toe. Julian en Saskia hielpen Rik zelfs bij een nieuwe woning. Bing (Everon Jackson Hooi) heeft Rik op straat gezet. Dat had alles te maken met het vreemdgaan van zijn vrouw Nina (Marly van der Velden) met Daan (Dorian Bindels), de halfbroer van Rik. 

Of de geheimen rondom Julian nog bekend gaan worden is nog maar even de vraag. In Meerdijk komen bijna alle geheimen bovenwater. Dus de problemen van Julian en zijn gezin vast ook. Hoe zal Meerdijk daar dan op reageren? De tijd zal het ons leren.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.