Eerste beelden Temptation Island 2020 gelekt
Bron: RTL

Eerste beelden Temptation Island 2020 gelekt

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De eerste beelden van het nieuwe seizoen van Temptation Island zijn gelekt. In de video is te zien hoe de stellen meteen al in de fout gaan tijdens het eerste kampvuur. De video afkomstig van de Vlaamse zender VIJF, laat zien dat de stellen zich niet aan hun gemaakte afspraken houden..

RTL liet vorige week weten toch verder te gaan met Temptation Island. De zender laat weten dat deze maand nog het nieuwe seizoen te zien is bij RTL5. 

Eind vorig jaar maakte RTL bekend dat gedurende het onderzoek rond De Villa het al opgenomen seizoen van Temptation Island voorlopig zou worden opgeschort. Parallel aan het De Villa-onderzoek hebben RTL en producent Warner Bros gesproken over de totstandkoming van het nieuwe seizoen van Temptation Island en is er contact geweest met alle deelnemers over hun ervaringen tijdens het productieproces. Op basis van deze gesprekken heeft RTL besloten het nieuwe seizoen vanaf woensdag 26 februari uit te zenden.

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: “We zullen eind deze maand stilstaan bij de conclusies en vervolgstappen van het onderzoek rond De Villa. Aan de kant van RTL is er nu al een aantal interne processen aangepast, waaronder een zorgvuldiger proces tussen montage en uitzending.”

Bekijk hier de eerste beelden:

Temptation Island, vanaf woensdag 26 februari bij RTL5.