Vanavond op tv: Champions League weer verder na winterstop
Bron: Talpa

Vanavond op tv: Champions League weer verder na winterstop

Geschreven door Daniël Schalk

De Champions League begint vanavond aan de achtste finales. Het internationale voetbaltoernooi, dat vorig seizoen werd gewonnen door Liverpool, gaat vanavond na de winterstop verder zonder Ajax. De Amsterdammers zijn er in december niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de achtste finales.

De dinsdag- en woensdagavonden staan vanaf vanavond bij tv-zender Veronica weer in het teken van de spannende competitie. De 16 beste voetbalclubs van Europa strijden de komende weken voor een plek in de kwartfinales. Het eerste duel dat op het programma staat is tussen Atletico Madrid en Liverpool.

Morgen staan Tottenham Hotspur en RB Leipzig recht tegenover elkaar. Tottenham Hotspur, de nieuwe club van oud-PSV’er Steven Bergwijn, speelde vorig jaar de finale tegen Liverpool. In de tweede achtste finale van seizoen 2019-2020 neemt de runner-up van vorig jaar het op tegen de voetbalclub uit Duitsland.

De voetbalavonden starten bij Veronica om 20:30 uur met een uitgebreide voorbeschouwing, afwisselend gepresenteerd door Wilfred Genee en Hélène Hendriks. René van der Gijp, Wim Kieft en Johan Derksen zijn de vaste analisten en het commentaar komt van Vincent Schildkamp en Wytse van der Goot.

Het duel Atletico Madrid - Liverpool is vanavond vanaf 20:30 uur te zien bij Veronica.