Wendy van Dijk met typetjes in nieuw verborgen camera programma
Bron: Moon Jansen

Wendy van Dijk met typetjes in nieuw verborgen camera programma

Geschreven door Pieter Jongsma

Wendy van Dijk komt met een nieuw tv-programma waarin ze opnieuw in verschillende typetjes kruipt. Eerder deed ze dat al in haar succesvolle programma's Ushi en Van Dijk en Ushi & The Family. Het verborgen camera programma Wie het laatst lacht... is vanaf maart te zien.

In het programma worden bekende en onbekende Nederlanders in de maling genomen. We zien bekende Nederlanders die andere bekende Nederlanders in de maling nemen. Het programma zit boordevol candids die op allerlei plekken in ons land zijn opgenomen.

Vanuit de studio kijkt Wendy, samen met het publiek naar de filmpjes. De verborgen camera technieken van tegenwoordig staan voor niets en daar maakt dit programma dan ook slim gebruik van. 

Wendy: “Wat is er nou leuker dan nietsvermoedende Nederlanders in de maling nemen? Van ogenschijnlijk makkelijke practical jokes tot goed geproduceerde grappen met bekende Nederlanders. Het blijft iedere keer weer spannend hoe mensen gaan reageren als je ze voor de gek houdt. Dit nieuwe candidprogramma is daarom weer een feestje om te doen!”  

Wie het laatst lacht... is vanaf vrijdag 6 maart om 20.30 uur te zien bij SBS6.