Chantal Janzen & Wendy van Dijk gaan samenwerken

Chantal Janzen & Wendy van Dijk gaan samenwerken

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

RTL 4 sterren Chantal Janzen en Wendy van Dijk slaan de handen in één. De twee blondines gaan samen een programma presenteren. In Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen gaan Chantal en Wendy een groot feest organiseren. In de promo zijn de beide presentatrices op zoek naar kinderen met ongehuwde ouders.

Met een eigen bus halen Chantal en Wendy alles uit de kast om het feest te laten slagen. Het is voor de eerste keer dat Chantal en Wendy samen een programma presenteren. Normaal gesproken presenteren Chantal en Wendy vaak met een mannelijke collega. Zo is Chantal op zaterdagavond te zien in Dance Dance Dance met Jandino Asporaat. Wendy is iedere vrijdagavond te zien in Superkids met Johnny de Mol. 

Maar de bruiloft vindt niet zomaar plaats. Het feest moet wel verdiend worden. Zo zullen de kandidaten verschillende opdrachten uit moeten voeren. Wanneer deze opdrachten tot een goed einde worden gebracht maken de kandidaten kans op een droombruiloft en een huwelijksreis voor het hele gezin.

Dit nieuwe programma wordt geproduceerd door Talpa Producties. Vanaf het voorjaar van 2017 moet het nieuwe RTL 4 programma te zien zijn. De kandidaten kunnen zich nu al opgeven via de website van Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen.

Bekijk Janzen en Van Dijk op TVblik.nl/janzen-en-van-dijk-voor-al-uw-bruiloften-en-partijen