Nicky Romero naar ORANJE Koningsdag in Alkmaar
Bron: Pixabay

Nicky Romero naar ORANJE Koningsdag in Alkmaar

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Nicky Romero, Jonna Fraser en Bram Krikke zijn toegevoegd aan de line-up van het ORANJE Koningsdag.  In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero in de Dance tent. Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Het Feest Team.

In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn. Eerder maakte de organisatie al een aantal grote namen bekend, waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey, Wolter Kroes, Bassjackers, Donnie en La Fuente.

Op ORANJE Koningsdag komen meer dan 50 acts, op 5 podia, in 2 steden door 1 festival samen. Zo staat ORANJE Koningsdag met een volle line-up van Nederlands populairste acts voor meer verbinding en meer feest. 

In Alkmaar maar liefst met drie podia en in Amersfoort met zowel een Mainstage als Vunzige Deuntjes Stage. Bovendien is het festival erg uniek te noemen door de toegang in beide steden voor alle leeftijden open te stellen.