Muziek Releases: Nicky Romero, Lucas Hamming, Robin Thicke & Maan

Muziek Releases: Nicky Romero, Lucas Hamming, Robin Thicke & Maan

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Nicky Romero & David Shane - Into The Light

Eén van de meest succesvolle dj's van de wereld heeft samen met popzanger David Shane Into The Light uitgebracht. Samen met een nog bekende dj Timmo Hendriks hebben zij met z'n drieën een goede track gemaakt. In 2012 werd Romero bekend en brak hij door met zijn single Toulouse. Hij draait vooral electrohouse, progressive house, bigroom house en future house. Het is een leuke plaat geworden met een geweldige beat.

Lucas Hamming - Never Fall In Love Again 

Lucas Hamming is geboren en getogen in het Nederlandse dorpje Blaricum in Noord-Holland. Naast zingen is hij ook een echte rockartiest en een goede acteur. In zijn tienerjaren op de middelbare speelde Hamming in verschillende bandjes, waaronder de Huizerse formatie New Option. Nu heeft hij zijn nieuwe single Never Fall In Love Again uitgebracht, een rustig nummer met een zacht country kantje. De zanger zingt vooral Indie en Britpop. 

Robin Thicke - Beautiful

In 2000 ging de Amerikaanse soul-zanger Robin Thicke aan het werk met materiaal voor zijn debuutalbum, Cherry Blue Skies. In 2002 heeft hij zijn eerste single uitgebracht, When I get you alone. De videoclip van het nummer zie je een ongeschoren Thicke, met lang haar als koerier die racet door de straten van Manhattan op een fiets. Nu heeft hij een nieuw nummer uitgebracht, getiteld, Beautiful. Een rustig soul nummertje en een mooie tekst.

Zoë Wees - Girls like us

Zoë Wees werd in de derde ronde uitgeschakeld toen ze deelnam aan de Duitste versie van The Voice Kids in 2017. De Duitse singer-songwriter is echt een podiumbeest en had een knallende hit te pakken met haar nummer Control die in maart 2020 uitkwam. Het nummer gaat over haar ervaring met paniek en epileptische aanvallen. Met haar nieuwe nummer Girls like us staat ze weer in top 40. Grote kans dat de zangeres met haar nummer weer viraal gaat en een hit scoort.

Maan & Typhoon - Als Ik Je Weer Zie

Zangeres Maan en rapper Typhoon werkte samen aan een nummer met Paul De Munnik en Thomas Acda. Op zijn vijftiende begon rapper Typhoon met zijn rapcarriére, drie jaar later verschenen zijn eerste eigen singles op het verzamelalbum Vet verse flows, met de tracks Het doek valt en Alea Iacta est. Zangeres Maan werd geboren in Utrecht en werd getogen in een klein dorpje Bergen. Ze was finaliste in de zesde seizoen van The Voice Of Holland en won daarmee de finale.