Muziek Releases: Merol, Hooverphonic & Paultje Poets

Muziek Releases: Merol, Hooverphonic & Paultje Poets

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De afgelopen twee weken is er weer veel nieuwe muziek uitgebracht. Wij hebben een selectie gemaakt van de opvallendste nieuwe muziek releases.

MEROL - Binnendingen

Zangeres MEROL heeft een nieuwe single met de titel Binnendingen! Het is een vrij opvallend rustig nummer van MEROL, heel anders dan we van haar gewend zijn. Na nummers als Lekker Met De Meiden en Houd Je Bek En Bef Me is Binnendingen vrij ‘uniek’ en ‘rustig’ te noemen. Slaat MEROL nu een andere weg in?

Hooverphonic – Release Me

Onze Zuiderburen hebben een nummer voor het Songfestival in 2020. De band Hooverphonic gaan België vertegenwoordigen met het nummer Release Me. Het een rustig nummer die prettig in het gehoor ligt. Echt een nummer voor op de radio. Of het iets is voor het Songfestival is nog maar de vraag. Het zal zeker wel kans kunnen maken, want hit potentie heeft het zeker. 

Partyzany – De Tap Is Open

Carnaval staat weer voor de deur. Dus worden er volop carnaval nummers uitgebracht. Partyzany komt met het nummer De Tap Is Open. Als je nog geen hoofdpijn hebt, dan krijg je het wel bij het horen van dit nummer. In een feesttent vol met mensen die carnaval vieren en dit nummer luisteren, is het onmogelijk om geen hoofdpijn te krijgen. 

Frank Verkooyen - Angelina

We blijven nog even in de carnaval stijl. Zanger Frank Verkooyen (wie kent hem niet?!) heeft een nieuwe single uitgebracht. Zijn nummer heeft als titel Angelina. Het is echt een partynummer voor een gezellige Hollandse avond. Voor wie daarvan houdt, kan bijzonder blij worden van dit nummer. Je moet er wel van houden, van deze muziekstijl, anders kom je bedrogen uit.

Paultje Poets – Banger Hart 2020

Paultje Poets besluit om een hit van Rob de Nijs te coveren. Dat had hij misschien beter niet kunnen doen. Zijn versie klinkt heel erg opgeklopt. De melodie en de stem van Paultje passen totaal niet bij het nummer. Op de dag van de liefde, Valentijnsdag, kwam de videoclip uit. Hier schrik ik gewoon een beetje van. Als je de versie van Rob kent, dan snap je wel wat ik bedoel.