Muziek Releases: Arjen Lubach, Demi Lovato, Jordy van Loon & MEROL

Muziek Releases: Arjen Lubach, Demi Lovato, Jordy van Loon & MEROL

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke woensdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Arjen Lubach ft MEROL - Ik **** je op afstand

Zondag met Lubach-host Arjen Lubach heeft een nummer gemaakt met MEROL. Het nummer, dat zondag werd gereleased voor het oog van 2,5 miljoen kijkers in Zondag met Lubach, gaat over dat je 1,5 meter afstand moet houden. Arjen en MEROL hebben het nummer gescheiden van elkaar opgenomen, wat natuurlijk een goed effect geeft. Laatst scoorde Lubach ook al een hit met rapper Fresku met het nummer Canon.

Sam Smith & Demi Lovato - I'm Ready

Singer-songwriter Sam Smith heeft een nieuw nummer uitgebracht met de naam I'm Ready. Het heeft een rustige beat en het nummer is mooi en rustig. Smith werkte voor zijn nieuwe single samen met niemand minder dan Demi Lovato. Lovato is weer helemaal terug na lang weg te zijn geweest door haar drugsverslaving, waar ze het nummer Sober over heeft gemaakt. Hierin zong zij dat het haar spijt en ze hoopt dat mensen haar vergeven.

Jordy van Loon - Anne Frank

12 jaar na ‘verliefdheid is een toverbal in meer dan duizend smaken’ brengt Jordy van Loon een nummer uit over Anne Frank. Het nummer is in de jaren 90 geschreven en gezongen door Benny Neyman, die het uitbracht onder de naam Het Achterhuis. Het nummer gaat over hoe de Joodse Anne zich gevoeld moet hebben toen ze tijdens de Tweede Wereldoorlog met haar familie zat ondergedoken in Amsterdam.

MEROL - Houseparty

MEROL heeft twee hits te pakken. Naast het nummer Ik **** je op afstand met Arjen Lubach, bracht zij ook haar nieuwe single Houseparty uit. MEROL speelt in op de trend in de muziekwereld om een lied te maken over de coronacrisis. De opvolger van onder andere Lekker met de meiden en Kerst met de fam gaat over haar leven in thuis-quarantaine.