Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren We Want More
Foto: William Rutten

Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren We Want More

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Wendy van Dijk en Johnny de Mol gaan de nieuwe zaterdagavondshow We Want More presenteren op SBS6. Dat heeft de tv-zender donderdag bekend gemaakt. Het duo presenteerde eerder voor de tv-zender van John de Mol al samen de talentenjacht Superkids, die voorheen bij RTL4 te zien was.

De jury van de nieuwe talentenjacht bestaat uit Davina Michelle, Andre Hazes jr, Trijntje Oosterhuis, Ali B en Henk Poort. Tijdens de auditieronde krijgen de kandidaten de kans om vier van de vijf juryleden te overtuigen van hun zangtalent. “Pas na de laatste gezongen noot, zijn hun stemmen definitief. Lukt het de kandidaten om alles te geven en te overtuigen tot het bittere eind?”, zegt SBS6.

Na twee rondes is het tijd voor de grote finale. De tien overgebleven acts maken nu allemaal kans op fantastische geldprijzen. De derde plaats is goed voor 10.000 euro, op plek twee ga je er met 25.000 euro vandoor en de winnaar heeft zich rijk gezongen: die krijgt 100.000 euro. Ze mogen het prijzengeld helemaal vrij besteden. Bij We Want More zit de winnaar namelijk niet vast aan een contract. 

We Want More is vanaf zaterdag 28 maart om 20.00 uur te zien bij SBS6.