Vanavond op tv: Bridget Maasland helpt moeders in nieuw seizoen Hotter Than My Daughter
Bron: William Rutten

Vanavond op tv: Bridget Maasland helpt moeders in nieuw seizoen Hotter Than My Daughter

Geschreven door Pieter Jongsma

Presentatrice Bridget Maasland maakt vanavond haar debuut in het RTL5-programma Hotter Than My Daughter. Bridget helpt dochters en zonen die zich geen raad meer weten met het uitbundige en spraakmakende uiterlijk van hun moeder. 

Bridget Maasland: “Ik vind het heel leuk dat ik gevraagd ben om ‘Hotter Than My Daughter’ te presenteren. De verbazing en hilariteit tijdens de opnames waren enorm. De deelnemende moeders zijn ook dit seizoen weer zeer uiteenlopend en excentriek. Ik heb me vooraf voorgenomen om in de presentatie dicht bij mezelf te blijven, met oprechte interesse. Het resultaat is een mooi human interest programma, vol portretten van bijzondere mensen.”

In elke aflevering bezoekt Bridget twee vrouwen met een opvallend uiterlijk. Voor hun dochter of zoon is de maat vol: op deze manier willen ze niet langer met hun moeder over straat.

In de eerste aflevering zien we moeders Beryl (48 jaar) en Sjaantje (51 jaar). Beryl is opgegeven door haar dochter Chi Chi, die haar moeder niet langer gekleed wil zien in doorzichtige tops, te korte shorts en jurkjes met diep decolleté. 

Hotter Than My Daughter vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL5.