NPO zeer tevreden met latenight talkshow Op1
Bron: Wessel de Groot

NPO zeer tevreden met latenight talkshow Op1

Geschreven door Pieter Jongsma

De Publieke Omroep gaat tot de zomer door met de huidige presentatie teams van de latenigttalkshow Op1. Dat heeft een woordvoerder van de NPO laten weten aan het Algemeen Dagblad. De NPO laat weten zeer tevreden te zijn met de talkshow.

Op1 is een productie van diverse omroepen, waarbij presentatieduo's dagelijks rouleren op de lateavond. Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra, Giovanca Ostiana en Thijs van den Brink, Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen, Welmoed Sijtsma en Sander Schimmelpenninck en Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg zijn afwisselend te zien.

Het programma volgde dit jaar de programma van Jeroen Pauw en Eva Jinek op bij de NPO. Een woordvoerder van de NPO laat aan het AD weten dat het programma nog tot half juni te zien is. Daarna maakt het plaats voor het EK Voetbal en de Tour de France.

"We kijken nog hoe lang de zomerstop van Op1 precies duurt. Mochten actuele ontwikkelingen erom vragen, dan hebben we genoeg mogelijkheden om daarop in te spelen. We hebben volop live uitzendingen zoals EenVandaag, Journaal, Nieuwsuur en indien nodig extra ingelaste uitzendingen. En we hebben natuurlijk ook nog de net genoemde rubrieken waarin we op de actualiteit in kunnen gaan (Studio Europa, Avondetappe; red.)”, aldus een woordvoerder van de NPO.