'Vormgeving NPO 3FM krijgt opfrisbeurt'
Foto: NPO

'Vormgeving NPO 3FM krijgt opfrisbeurt'

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Radiozender NPO 3FM zou vanaf volgende maand volledig op de schop gaan. Bronnen melden aan de website Spreekbuis.nl dat de zender een compleet nieuwe vormgeving krijgt. Het logo zou opnieuw worden vervangen en ook focust de zender zich meer op andere muziekgenres.

Afgelopen weekend meldde RTL Boulevard al dat Timur Perlin de overstap maakt van NPO Radio 2 naar NPO 3FM. Ook zouden Frank van der Lenden en Eva Koreman aangetrokken worden voor de middagshow. Mark van der Molen zou verhuizen naar de avond.

Een woordvoerder van de NPO liet aan Showbizznetwork.nl weten dat er binnenkort inderdaad nieuws aan zit te komen. "We verwachten binnenkort hier meer over bekend te maken. 

Het gaat al geruime tijd niet goed met de jongerenzender van de Publieke Omroep. Luisteraars weten de zender nog altijd niet te vinden. Volgens de laatste luistercijfers blijft de zender dalen in het aantal luisteraars. De NPO lijkt nu te gaan ingrijpen.  De afgelopen weken doken verschillende geruchten op, de zender zou gaan stoppen met de middagshow van Mark en Ramon. Toch ontkende de NPO deze geruchten.

Lees ook: NPO 3FM gooit programmering om: Frank en Eva naar de middag