Ook DWDD en Op1 zonder publiek
Bron: BNNVARA

Ook DWDD en Op1 zonder publiek

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De uitzendingen van De Wereld Draait Door en Op1 zijn voorlopig te zien zonder publiek. De NPO heeft besloten tot nader order geen publiek in de studio toe te laten vanwege de nieuwe maatregelingen tegen het Coronavirus. 

Het kabinet neemt vandaag verregaande maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in ons land tegen te gaan. Die maatregelen hebben grote gevolgen voor de volksgezondheid, het openbare leven en onze economie. 

Op1 zal in elk geval de komende dagen zonder publiek worden uitgezonden. "We gaan bij Op1 uitzenden zonder publiek, althans voorlopig. We kijken daarna zorgvuldig naar de procedure en verhouding van crew, gasten en publiek. Hun aantal samen overschrijdt nu namelijk de 100 personen ruim. Na evaluatie maken we een nieuwe afweging.", laat hoofdredacteur van WNL, Bert Huisjes weten. 

Daarna wordt gekeken naar de mogelijkheden voor een eventueel kleiner publiek. Tijd voor Max heeft sinds vandaag ook geen publiek in de studio. Radar en Opgelicht?! worden ook zonder publiek uitgezonden.

RTL heeft besloten dat de talkshow van Eva Jinek ook geen publiek aanwezig is.