Opnames GTST stilgelegd vanwege coronavirus
Bron: RTL

Opnames GTST stilgelegd vanwege coronavirus

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De opnames van de RTL4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden zijn per direct stilgelegd. Dat heeft een woordvoerder van EndemolShine laten weten tegen het ANP. Vanwege de uitbraak van het coronavirus vinden de makers het niet meer verantwoord om door te gaan. "Vanzelfsprekend staat de veiligheid en gezondheid van onze cast en crew voorop. Daar is geen twijfel over mogelijk”, laat producent Rohan Gottschalk weten tegen het ANP. 

"Het is van noodzakelijk belang dat iedereen zijn verantwoordelijkheden neemt en sociale onthouding beperkt tot het minimum. Dat geldt dus ook voor ons. Wij doen er alles aan om de productionele uitdagingen waar wij op dit moment tegenaan lopen in goede banen te leiden, de consequenties te minimaliseren en juist in een tijd als deze de continuïteit van GTST te waarborgen.”

De opnamestop geldt tot en met 6 april. Vorige week maakte de producent al bekend enkele maatregelen te nemen op de set. Zo zag de producent af van de intieme scènes in de serie. RTL heeft nog voldoende afleveringen klaarliggen, de zender kan tot en met 8 mei afleveringen uitzenden.