Opnames GTST worden in juni hervat
Bron: RTL

Opnames GTST worden in juni hervat

Geschreven door Sebastiaan Boers

De opnames van de soapserie van RTL 4, Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) worden snel hervat. Sterker nog, de opnames worden vanaf juni alweer opgepakt. Een lange tijd werden de opnames onderbroken in verband met het coronavirus. Maar nu worden er weer nieuwe afleveringen opgenomen. Deze opnames zijn geheel in coronastijl. 

De intieme scenes zijn voorlopig even niet te zien. Een speciale coronaverhaallijn zal ook niet te zien. Wel is bekend gemaakt dat GTST na de zomerstop vier dagen in de week te zien zal blijven. Een aantal weke lang heeft RTL dat nu ook al ingevoerd. Op die manier kon de kijker langer genieten van de soapserie.

Volgende week donderdag is de laatste aflevering van het huidige seizoen te zien. Voor het eerst in jaren zal er geen speciale zomer-cliffhanger te zien zijn. Het seizoen zal wel op een spannende manier eindigen. Zo staat een groot deel van de laatste aflevering in het teken van de familie Sanders. Valentijn (Vincent Visser) heeft zich aardig in de nesten gewerkt. Weet zijn opa Ludo (Erik de Vogel) hem nog op tijd te kunnen helpen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.