Opnames GTST in juni mogelijk weer van start
Bron: RTL

Opnames GTST in juni mogelijk weer van start

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goed nieuws voor de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Volgens de producer van de soap starten de opnames volgende maand alweer. De opnames van de soap kwamen vanwege het coronavirus tot stilstand. Het heeft er mede toe geleid dat de kijkers dit jaar geen zomer-cliffhanger hoeven te verwachten. 

Op 28 mei zal de laatste aflevering van het huidige seizoen te zien zijn bij RTL 4. De spanningen lopen in ieder geval wel hoog op. In ieder geval staat de scheiding tussen Nina (Marly van der Velden) en Bing (Everon Jackson Hooi) centraal. Momenteel zijn beiden verwikkeld in een vechtscheiding. Dat loopt mogelijk nogal uit de hand. 

Hoe de opnames weer opgestart worden, is nog niet helemaal duidelijk. Er bestaat een mogelijkheid dat er een coronaverhaallijn in Meerdijk gaat komen. Volgens Peter van der Vorst moet GTST meer maatschappelijke thema’s aansnijden. Hoe dat er precies uit zal gaan zien is nog even de vraag. 

Na de zomerstop blijft GTST vier dagen per week te zien. De vrijdagavond vervalt voor de soapserie. De talentenjacht The Voice of Holland zal dan mogelijk al om 20.00 uur te zien zijn bij RTL 4. In RTL Boulevard werd dinsdagavond bevestigd dat er in ieder geval een nieuw seizoen van de talentenjacht gaat komen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.