GTST in gevaar: Opnames door corona tot 28 april geschrapt
Bron: RTL

GTST in gevaar: Opnames door corona tot 28 april geschrapt

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden komen in gevaar. Doordat de corona-maatregelen zijn verlengt tot 28 april kunnen de opnames niet op korte termijn worden hervat. Dat kan betekenen dat de zomerstop al in mei op televisie te zien zal zijn. Wat de gevolgen precies zullen zijn voor GTST, is nog vrij onduidelijk. 

Sinds vorige week is GTST nog maar vier keer in de week te zien. De uitzending op vrijdagavond is voorlopig komen te vervallen. Op deze manier kan GTST haar afleveringen iets langer spreiden. Maar hoe zal het daarna precies gaan? Hoe zien de verhaallijnen er dan precies uit? Wordt er wel gewerkt naar een zomer-cliffhanger?

In ieder geval is GTST nog tot begin mei te zien bij RTL 4. De kans bestaat dat een ‘gewone’ cliffhanger een zomer-cliffhanger gaat worden. Of de opnames na 28 april weer opgepakt kunnen worden is nog erg onzeker. Hierover gaf Mark Rutte aan dat hij niet verwacht dat de maatregelen opeens versoepeld zullen worden. Het zijn dus letterlijk spannende tijden voor de soapserie van RTL 4. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.