Coronavirus op tv: Jeroen Pauw terug op late avond & herhaling EK 1988
Bron: Pixabay

Coronavirus op tv: Jeroen Pauw terug op late avond & herhaling EK 1988

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Er wordt op televisie veel aandacht besteedt aan de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Dit artikel wordt gedurende de dag aangevuld met informatie over de inhoud van tv-programma’s.

  • NOS Studio Sport Archief

NOS Studio Sport gaat nu alle sportwedstrijden zijn afgelast oude wedstrijden herhalen. Onder de noemer NOS Studio Sport Archief wordt vandaag afgetrapt met het EK voetbal van 1988, dat door Nederland werd gewonnen. De uitzending begint om 15:00 uur met de poulewedstrijden van Oranje en laat vervolgens uitgebreide samenvattingen zien van de halve finale tegen West-Duitsland en de finale tegen de Sovjet-Unie. Op NOS.nl zal de EK-finale vanmiddag in zijn geheel te zien zijn. 

  • Jeroen Pauw in Op1

Jeroen Pauw maakt vanavond zijn comeback op de late avond van NPO 1. Drie maanden na de laatste uitzending van zijn eigen talkshow Pauw, maakt hij vanavond zijn debuut als presentator van Op1. Samen met Fidan Ekiz vormt Pauw het vaste duo op de zondagavond, nu de talkshow ook in het weekend te zien is. Vanwege de coronacrisis is Op1 voorlopig zeven dagen per week te zien.

“Door de maatschappelijk ontwrichtende coronacrisis is het ook journalistiek alle hens aan dek. Ik maak dan ook graag deel uit van het team dat met Op1 dagelijks”, zei Jeroen eerder deze week in een persbericht. Gisteren onthulde hij in Radio Oranje de echte reden van zijn comeback. “Hoe naar zo’n virus ook is, het is ook wel een wedstrijd die gespeeld wordt waar je graag bij wil zijn.”

Dit artikel wordt gedurende de dag aangevuld.