Beau van Erven Dorens vanaf 4 mei terug op late avond RTL4
Bron: RTL

Beau van Erven Dorens vanaf 4 mei terug op late avond RTL4

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Beau van Erven Dorens is vanaf mei weer te zien op de late avond van RTL4. Dat heeft Beau dinsdagavond zelf bekendgemaakt in RTL Boulevard. Beau neemt op maandag 4 mei het stokje over van Eva Jinek, die eerder dit jaar de NPO verruilde voor een nieuw talkshow-avontuur bij RTL.

Beau wisselt samen met Eva Jinek de late avond af. Na vier maanden neemt Beau van Ervens Dorens het stokje vanaf maandag 4 mei weer over. Beau zal net als Jinek te zien zijn om 21:30 uur en op vrijdag om 22:00 uur. Jinek is sinds kort vroeger op de buis, vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Door BEAU vroeger op de avond uit te gaan zenden bespaart RTL programma's die later in het jaar kunnen worden uitgezonden. Door de maatregelen van de overheid tegen de bestrijding van het coronavirus lopen veel tv-programma's vertraging op. Zo gaan er geruchten dat GTST binnenkort van de buis verdwijnt. 

Het nieuwe seizoen van BEAU wordt geproduceerd door PilotStudio, de producent van Jinek. BEAU wordt vanaf mei dus gemaakt door dezelfde redactie als Jinek, waarmee RTL hoopt op meer kijkers dan het eerste seizoen. Vorig seizoen werd de talkshow van Van Ervens Dorens nog gemaakt door Blue Circle.