Videoland met documentaireserie over rapper Boef
Bron: Videoland

Videoland met documentaireserie over rapper Boef

Geschreven door Pieter Jongsma

Videoland komt met een documentaireserie over rapper Boef. In Gewoon Boef zien we het echte verhaal van de rapper.   In het spraakmakende portret geeft Boef, echte naam Sofiane Boussaadia, een intiem en persoonlijk kijkje in zijn veelbewogen leven en doet hij voor het eerst publiekelijk een boekje open over zijn pijnlijke jeugd.

Met 1.4 miljoen volgers op Instagram en meer dan 750.000 abonnees op YouTube is Boef een van de meest populaire rappers van Nederland. De afgelopen acht maanden is de rapper gefilmd in een periode waarin hij bouwt aan zijn toekomstdroom van stabiliteit en succes.

"Ik was vanaf moment één gegrepen door Sofiane, zijn gedrevenheid, charme en humor die lijnrecht tegenover het beeld van een boze, tegendraadse en zelfdestructieve Boef staan, zoals geportretteerd in de media. In de acht maanden dat ik hem heb gevolgd heb ik hem leren kennen in al zijn complexiteit. In zijn hectische leven als succesvolle artiest en zijn heftige levensverhaal”, aldus regisseur Olivier S. Garcia. “Gaandeweg leerde ik hem beter kennen en ben ik steeds meer een gewone jongen gaan zien; die opgroeit en zoals ikzelf en velen ook zoekende is naar zijn eigen weg naar geluk.”

Gewoon Boef is vanaf 8 mei te zien bij Videoland.