Daley Blind openhartig in tweedelige documentaireserie
Bron: Videoland

Daley Blind openhartig in tweedelige documentaireserie

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Videoland komt een documentaire over voetballer Daley Blind. In de tweedelige serie ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ wordt Daley gedurende anderhalf jaar na het laatste incident met zijn hart gevolgd en is hij open en kwetsbaar over zijn zorgen en onzekerheden. De documentaireserie is vanaf dinsdag 1 november in zijn geheel te zien bij Videoland.

Naast de situatie rondom zijn hart komen onder meer ook zijn rijke carrière, waaronder de pieken en dalen bij Ajax, zijn tijd bij Manchester en Groningen en zijn tijd bij Oranje onder leiding van zijn vader aan bod.

Normaal gesproken blijft Daley Blind liever op de achtergrond, maar met deze documentaireserie wil hij graag zijn verhaal delen: “Ik heb lang gewacht met het delen van mijn verhaal en had ook niet altijd de behoefte om dat te doen. Tot ik benaderd werd voor deze docu en erkende dat ik een mooie carrière heb met een bijzondere gebeurtenis. Ik kijk trots naar mijn nog steeds lopende carrière en hoop dat ik met mijn verhaal mensen kan inspireren.”