Streaming Releases: Hollywood, Star Wars en Gewoon Boef
Bron: Netflix

Streaming Releases: Hollywood, Star Wars en Gewoon Boef

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleased wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij houden je daarom maandelijks op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix, Videoland en Disney +.

Hollywood

In de nieuwe miniserie Hollywood word je teruggebracht naar het Hollywood van van net na de Tweede Wereldoorlog waar een groep jonge acteurs en regisseurs het kostte wat kost waar willen maken in de filmindustrie. Door de oorlog is de filmindustrie flink veranderd en is het Amerikaanse volk op zoek naar entertainment. Hierdoor is er in de serie de opkomst te zien van vele jonge en talentvolle acteurs. De serie beperkt zich echter niet tot de voorgrond van het maken van films. Ook krijgen we een kijkje in de wereld scniptmakers. Die met man en macht proberen om hun script ergens aan de man te brengen. De serie is vanaf 1 mei te zien en zal zeven afleveringen bevatten.

Gewoon boef

Er zijn in Nederland weinig artiesten die zo controversieel zijn als rapper Boef. Hij kwam vaker negatief in het nieuws dan positief. Toch heeft de rapper 1,4 miljoen volgers op zijn Instagram en kent zijn Youtubekanaal meer dan 750 duizend abonnees. In de nieuwe serie van Videoland volgen we Boef in de zoektocht naar een nog succesvoller en vooral stabiel leven. Hij laat de bouw van zijn huis zien en deelt zijn huwelijksaanzoek. Ook zien we in de serie dat hij zijn miljoenendeal met Sony tekent.  Ondanks alle succesverhalen van de bekende rapper is het door zijn verleden lastig op stabiel leven op te bouwen. Gewoon Boef is vanaf 8 mei te zien op videoland.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Disney + komt met goed nieuws voor alle Star Wars fans. Vanaf 5 mei zal namelijk de nieuwste film van reeks op Disney+ verschijnen. Finn wordt gevangengenomen door Stormtroopers. Lando slaat de handen in elkaar met Maz om het op te nemen tegen de First Order. De Knights of Ren geven Kylo het bevel om Rey te vermoorden.