GTST krijgt met Edwin Jonkers een nieuwe 'bad guy'
Bron: RTL

GTST krijgt met Edwin Jonkers een nieuwe 'bad guy'

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Acteur Edwin Jonkers maakt volgende week zijn opwachting in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dat nieuws werd zondag bekend gemaakt in RTL Boulevard. Edwin zal te zien zijn als zakenman Richard. Hij krijgt het flink aan de stok met Ludo Sanders (Erik de Vogel). 

Alles heeft te maken met een schilderij. Ludo heeft zijn oog op een bepaald doek laten vallen. Maar Richard heeft hier zelf ook ogen voor. Hij gaat over lijken om zijn doelen te bereiken. Het lijkt er dus sterk op dat Ludo zich zorgen moet gaan maken. Een tijd lang had Ludo weinig om zich druk om te maken, op werkgebied. 

Nadat zijn ex-vrouw Billy de Palma (Lone van Roosendaal) uit Meerdijk vertrok, was het even rustig. Hij wist zijn relatie met Janine (Caroline de Bruijn) te redden. Daarnaast heeft hij ook de zorg over zijn kleinzoon Valentijn (Vincent Visser). Helaas neemt hij het niet zo nauw met de regels van zijn opa. In dat opzicht lijkt hij meer op zijn vader Nick. 

Of Ludo zich nu zorgen moet gaan maken is nog maar even de vraag. Het is namelijk niet bekend hoelang Richard in Meerdijk te zien zal blijven. Het werd overigens wel tijd voor nieuwe inwoners in Meerdijk. De afgelopen weken was er een massale verhuizing in het fictieve dorp. Zo vertrokken Lana, Sjors en Puck zich razendsnel.

Sinds de coronacrisi is de soap nog maar vier dagen per week te zien. Het lijkt er sterk op dat GTST vervroegd met zomerstop zal gaan. RTL heeft nog afleveringen liggen tot en met half mei. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.