Shownieuws maandag weer terug bij SBS6
Bron: William Rutten

Shownieuws maandag weer terug bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma

De uitzendingen van Shownieuws worden vanaf maandag hervat. Dat laat een woordvoerder van Talpa Network aan Showbizznetwork.nl weten. Vanwege de coronacrisis besloot Talpa de uitzendingen van Shownieuws te schrappen.

In de afgelopen drie weken is Hart van Nederland versterkt met extra coronanieuws in In het Hart van Nederland. “We zijn enorm trots op hoe snel deze gezamenlijke productie door de redacties van Hart van Nederland en Shownieuws is opgezet”, laat Talpa aan Showbizznetwork.nl weten. De uitzendingen worden vanaf maandag opgevolgd door Shownieuws.

Shownieuws is vanaf maandag 6 april terug met zowel een vroege als late editie. Daarnaast blijven de uitzendingen aandacht besteden aan de actualiteit.  “Uiteraard blijven we volop aandacht besteden aan de situatie rondom Corona in Hart van Nederland en binnenkort in Hart in Aktie. Ook in Shownieuws wordt uiteraard rekening gehouden met de actualiteit.”

Hart van Nederland is vanaf maandag weer om 18.00 uur te zien. Het programma was eerst om 19.00 uur te zien en is toen al een aantal keer verplaatst van tijdstip. Shownieuws volgt om 18.30 uur en om 19.00 uur start het datingprogramma Lang leve de Liefde, gevolgd door Man Bijt Hond en Lingo.