Terug naar 2012: Bram Moszkowicz uit ambt gezet & Ben Saunders verliefd

Terug naar 2012: Bram Moszkowicz uit ambt gezet & Ben Saunders verliefd

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het is 2020, dus er is weer een decennium voorbij. Het is de hoogste tijd om de jaren ‘10 voorgoed achter ons te laten, maar niet voordat wij nog één keer hebben teruggeblikt. Elke dinsdag staan de showbizz-gebeurtenissen uit een ander jaartal in de spotlights, vandaag is dat 2012.

Vechtscheiding

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar in 2012 wordt de scheiding van voetballer Ruud Gullit en Estelle Cruijf definitief. De twee komen in een vechtscheiding terecht, die groot werd uitgemeten in de media. Het wordt alleen maar erger als Estelle een relatie blijkt te hebben met bokser Badr Hari, die niet heel erg lang duurt. Dankzij Gordon keert Estelle in 2018 weer even terug in de spotlights. Samen zijn zij te zien in het RTL4-programma Gorden & Estelle: Weg ermee! Het programma was niet erg succesvol en werd vroegtijdig van de buis gehaald. Er komt geen vervolg. Inmiddels is Gordon verhuisd van RTL naar SBS. Vooralsnog is er geen sprake van een ‘comeback’ van Weg ermee!

Toga aan de wilgen

Bram Moszkowicz is in 2012 zelf groot nieuws in zijn eigen RTL Boulevard, waar hij op dat moment regelmatig aanschuift als deskundige. Hij bevestigt op 29 oktober 2012 zijn breuk met Eva Jinek, met wie hij sinds 2010 samen was. Bram & Eva werden bestempeld als showbizzkoppel, maar die stempel vond Eva al direct niet fijn. Na twee jaar komt de relatie tot een einde. Eén dag later, op 30 oktober, wordt Bram ook nog eens uit zijn ambt gezet, waardoor hij zijn toga aan de wilgen moet hangen. Bram wilde graag terugkeren als advocaat, maar in maart 2020 werd besloten dat hij dit niet mag. Bram en Eva zijn beide wel weer gelukkig in de liefde. Eva werd in 2018 moeder van zoontje Pax.

Liefde in de lucht

Twee jaar na zijn deelname aan The voice of Holland is oud-winnaar Ben Saunders weer in het nieuws. Ditmaal omdat hij een relatie krijgt met Yvonne Coldewijer, die de mensen beter kennen als het Telekids-gezicht KEET! De twee geliefden zijn dolgelukkig met elkaar, maar het liefdesgeluk blijft niet overeind. De twee gaan na ruim 1,5 jaar tóch uit elkaar. Het leek allemaal zo goed te gaan, maar hun liefde bleek niet sterk genoeg te zijn. Muzikaal gezien is het lang stil geweest rond Ben. Nadat hij het allereerste seizoen van de RTL4-talentenacht The voice of Holland won verdween hij volledig uit de schijnwerpers, maar hij onlangs liet hij weten binnenkort een comeback te maken.