Muziek Releases: Ariana Grande, Ben Saunders, Rag’N’Bone Man, & Gerard Joling

Muziek Releases: Ariana Grande, Ben Saunders, Rag’N’Bone Man, & Gerard Joling

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Ariana Grande – Test Drive

Popprinses Ariana Grande is terug met nieuwe muziek. De nieuwste single van de zangeres heeft de titel Test Drive gekregen. Het heeft een typisch popdeuntje wat erg aanstekelijk werkt. Dat gaat vast en zeker opnieuw een grote hit worden voor Ariana. Haar stem komt in ieder geval prima tot haar recht. 

Rag’N’Bone Man – All I Ever Wanted

De zanger met een uniek stemgeluid, Rag’N’Bone Man heeft een nieuw nummer uitgebracht. Het is totaal niet vergelijkbaar met Human. De nieuwe single heeft als titel All I Ever Wanted. Het is een fijn nummer met een fijne melodie geworden. Met de stem van deze zanger maakt het nummer helemaal af. Echt een fijn nummer voor op de radio.

Ben Sanders – My Gipsy Girl

De allereerste winnaar van The Voice of Holland, Ben Saunders, is terug. Deze week lanceert hij zijn nieuwste single, My Gipsy Girl. Het is een vrij rustig nummer geworden. Maar er zitten wel fijne instrumenten bij. De stem van Ben klinkt ouderwets goed. Eindelijk weer eens nieuwe muziek van de Nederlandse zanger.

Gerard Joling – Ga Nog Niet Naar Huis

Een nieuwe single van Gerard Joling is een feestje op zich natuurlijk. De nieuwste single van de zanger heet Ga Nog Niet Naar Huis. Het is voor de fans van het Nederlandstalige lied een feest vol herkenning. Die zullen enorm genieten van de stem van Gerard. 

Puck van Ruler – Ik Laat Je Gaan

De nieuwste single van Puck van Ruler klinkt heel erg uptempo. De melodie bij het nummer, Ik Laat Je Gaan, is erg aanstekelijk. Het is een popnummer die zo op de radio gedraaid kan worden. De stem van Puck klinkt in het nummer weer erg goed. Na één keer luisteren gaat de melodie niet meer uit je hoofd.