Muziek Releases: Sia, Russo, Ancora & Thomas Newson

Muziek Releases: Sia, Russo, Ancora & Thomas Newson

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke woensdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Sia – Saved My Life

Zangeres Sia is terug met een nieuwe single. Haar nieuwste single heeft de titel Saved My Life gekregen. Het is een typisch Sia nummer, vol drama, vol melodie en vol Sia zelf. Voor de fans van Sia is het ongetwijfeld genieten van het nieuwste nummer. Het ligt prima in het gehoor en kan het goed doen op de radio.

Russo – Wat Doen We

De Nederlandse Russo komt met het nummer Wat Doen We. Wat direct opvalt is de melodie. Deze is swingend, uptempo en is heel erg fijn om naar te luisteren. Een nummer die je niet snel uit je hoofd zult krijgen. Het refrein is na een paar keer luisteren eenvoudig mee te zingen. Echt een fijn nummer voor de nadere zomer. 

Thomas Newson – In The Club                         

Iedere week verschijnen er ook typische club nummers. Deze week komt Thomas Newson met zijn nieuwe nummer In The Club. De melodie past helemaal in een disco. Daar zou het nummer het heel goed doen. Helaas is dat momenteel niet mogelijk. Maar daarom kun je nog wel genieten van het dansbare nummer. Een prima nummer wat kan doen denken aan Fedde Le Grand.

Ancora – Alle Trossen Los

De Nederlandse band, Ancora, komt met Alle Trossen Los. Het is een soort zeemansnummer geworden. De stemmen van de mannen passen prima bij elkaar. Bij de intro denk je wellicht dat het de 3JS zijn. Maar niets is minder waar, het is Ancora wat je hoort. Er zit veel variatie in het nummer, wat voor een verrassing effect kan zorgen. 

Jaxx & Vega x Outrage – The Night

Naast Thomas Newson is er nog meer dancemuziek deze week. Zo is daar Jaxx & Vega x Outrage. Zij hebben een nieuwe single genaamd The Night. Dat is pas echt een heel dance achtig nummer geworden. Je zit meteen helemaal in het nummer. Wederom een nummer wat het heel goed zou doen in de clubs. Maar wellicht kan het nummer ook uitgroeien tot een grote zomerhit.