Vanavond op tv: Sander Lantinga onderzoekt mysterie legendarische duo’s
Bron: Pixabay

Vanavond op tv: Sander Lantinga onderzoekt mysterie legendarische duo’s

Geschreven door Sebastiaan Boers

538-dj Sander Lantinga gaat op televisie op zoek naar het geheim achter bekende duo’s. Zelf vormt Sander al ruim vijftien jaar een radioduo met Coen Swijnenberg, met wie hij al jarenlang het programma De Coen en Sander Show maakt. Sander weet dus als geen ander hoe het is om onderdeel te zijn van een duo.

Sander vormde in het verleden ook een duo met Rámon Verkoeijen, met wie hij samen De Klusjesmannen vormde. Voor zijn tv-programma onderzoekt Sander niet alleen het geheim achter legendarische duo’s, maar ontdekt hij ook of hij dezelfde chemie en het bekende ‘tik ‘m aan ouwe!’ met andere BN’ers kan hebben.

De eerste aflevering van Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo’s staat volledig in het teken van Carlo en Irene. Het tweetal een goed voorbeeld van een bekend duo. Carlo en Irene zijn samen begonnen met Telekids, maar daarna volgde programma’s als Life & Cooking en Life 4 You. Inmiddels hebben ze succes met De TV Kantine.

In de andere afleveringen spreekt Sander onder andere met Nick & Simon, die naast een zangduo ook regelmatig samen verschijnen in tv-programma’s als Lekker Nederlands, en turnzusjes Sanne en Lieke Wevers. De gevreesde tv-recensent Angela de Jong duikt ook op in het programma van Sander en vertelt over succesvolle televisieduo's.

Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo’s is vanavond om 20:55 uur te zien op NPO 3.