Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo presenteren nieuwe 5 Uur Show
Bron: Talpa / William Rutten

Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo presenteren nieuwe 5 Uur Show

Geschreven door Daniël Schalk

SBS6 zet Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo op de presentatie van de nieuwe 5 Uur Show. De twee ervaren journalisten presenteren vanaf maandag 17 augustus om de week de opvolger van de RTL4-show 5 Uur Live, dat onder de naam van het oude tv-programma De 5 Uur Show verder gaat bij SBS6.

Aan de hand van de actualiteiten wordt er door Brecht en Carolina in De 5 Uur Show onderzocht wat er in de samenleving leeft. Actuele nieuwsonderwerpen worden afgewisseld met aandacht voor crime, entertainment, royalty en politiek. Daarnaast verzorgt Hart van Nederland dagelijks een nieuwsupdate.

Brecht wil na negen jaar Kassa te hebben gepresenteerd, nu een andere kant van zichzelf laten zien. “De mix aan onderwerpen en het feit dat dit live tv is maakt het dat ik ontzettend veel zin heb. Nu kan ik, na mijn wat meer serieuze kant, ook een meer lossere kant van mezelf laten zien”, vertelt de presentatrice.

Ook journalist Carolina zal in het gesponsorde programma van de Goede Doelen Loterijen een andere kant van zichzelf laten zien. “Als journalist en presentator vind ik het heerlijk om mensen te interviewen en ik kijk er enorm naar uit om dat nu te doen op het gebied van politiek tot showbizz”, aldus Lo Galbo.

De 5 Uur Show is vanaf 17 augustus, iedere werkdag, om 17:00 uur te zien op SBS6.