Brecht van Hulten door hersenschudding afwezig bij Kassa

Brecht van Hulten door hersenschudding afwezig bij Kassa

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentatrice Brecht van Hulten kampt met gezondheidsproblemen. Dit liet Kassa zondagavond weten via social media. Het gezicht van consumentenprogramma Kassa was al een paar weken afwezig. Zij heeft last van een hersenschudding en is daarom niet te zien.

De laatste twee reguliere afleveringen werden gepresenteerd door Amber Kortzorg. Zij is vooral bekend van de Belbus, een vast onderdeel van Kassa. In de Belbus gaat Amber op pad om consumentenproblemen op te lossen.

In de eerste uitzending van dit jaar was Amber ook al te zien. Gisteren zaten er ruim 1,2 miljoen mensen klaar voor Kassa. De uitzending stond volledig in het teken van het allereerste Belbus Gala. In dit gala kwamen alle hoogte en dieptepunten van de Belbus nog een keer voorbij.

'In antwoord op vragen van kijkers over de afwezigheid van onze presentator. Brecht heeft een hersenschudding en moet enige tijd rust houden op advies van de dokter. Ze hoopt spoedig weer de oude te zijn en Kassa weer te kunnen presenteren!' liet Kassa in een Tweet weten. Of Brecht aanstaande zaterdagavond weer te zien is, is nog niet bekend.

Kassa is iedere zaterdagavond om 19.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Foto: BNNVARA