Mollenjacht: Ron Boszhard schiet tekort in befaamde laseropdracht

Mollenjacht: Ron Boszhard schiet tekort in befaamde laseropdracht

Geschreven door Vincent Popken Laatste update:

De tweede aflevering van het jubileumseizoen van Wie is de Mol zit er weer op! Miljoenen Molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke week verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

Steentje bijdragen

De meeste theorieën uit de tweede aflevering van dit seizoen gaan over de opdracht Steen Rijk, waarbij de kandidaten stenen moeten omruilen voor geld. Veel mensen vinden het verdacht dat Nikkie achteraan loopt met een mand vol stenen, want zo kon zij ongezien iets met haar stenen doen.

Wandeltocht

We moeten nu goed oppassen dat we niet in een Nikkie-tunnel komen, maar hoe wist ze dat de wandeltocht 2 km lang was, terwijl Rik daar niks over heeft gezegd?

Ron schiet tekort

De spannendste opdracht bij Wie is de Mol? is altijd de laseropdrachten. Bij deze opdracht is het altijd lastig te zien wie er aan het mollen is. Toch valt Ron op, want 'waar is die kist?' Dit kan natuurlijk ook een tactiek zijn om jezelf een beetje verdacht te maken. Of hij was hem echt kwijt.

Patrick uitgesloten?

Dan de laatste opdracht, die grotendeels in handen lag van zelfbenoemd penningmeester Patrick. Door zijn keuze voor geld is hij zeker niet de Mol, of toch wel?

Seizoen 20

Tot slot hebben we nog een laatste theorie uit de biecht. Misschien een beetje vergezocht, maar we moeten deze ook zeker in ons achterhoofd houden nu we in seizoen 20 zijn.