GTST Klassiekers: Milan totaal overrompeld door twee familiegeheimen

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Iedere dinsdag blikt Showbizznetwork.nl terug op 30 jaar GTST. Welke gebeurtenissen hebben grote impact gehad in Meerdijk? Wij maken een reis terug in de tijd.

Opnieuw stond Robert voor een grote shock. Ineens stond hij oog in oog met een ex-geliefde. Een vrouw waar hij een affaire mee had in de tijd van zijn huwelijk met Laura. Hanneke heeft groot nieuws voor Robert. Tijdens hun affaire raakte ze in verwachting van een dochter, Daantje. Zij besloot op zoek te gaan naar haar vader. 

Alleen was dat nog niet alles wat Hanneke moest vertellen. Hanneke was zwanger van een tweeling! Na Daantje werd ook Milan geboren. Na de geboorte werd de tweeling van elkaar gescheiden. Ze wisten niets van elkaars bestaan. Nadat Daantje ziek werd, moest Hanneke wel met de gehele waarheid komen. 

De complete wereld van Robert staat op zijn kop. Ineens blijkt hij een dochter te hebben. Hij is dolgelukkig om haar te leren kennen. Maar nadat zij ziek wordt, blijft er weinig tijd over. Hanneke geeft toe dat Daantje een tweelingbroer heeft: Milan. Snel haast Robert zich naar zijn zoon om hem het nieuws te vertellen. 

Milan weet niet waar hij het zoeken moet. Eerst moet hij horen dat Robert zijn biologische vader is. Daarna hoort hij dat Daantje zijn tweelingzus is. In het begin wil hij niets van zijn nieuwe familie weten. Toch wint de nieuwsgierigheid het. Milan bezoekt zijn zieke tweelingzus en besluit haar te helpen. 

De twee bouwen een hechte band met elkaar op. Robert kan zijn geluk niet op. Ineens heeft hij twee kinderen erbij! Alleen voor Laura is het allemaal erg pijnlijk. Zij had samen met Robert ook twee kinderen: Arnie en Lotje. Helaas zijn beide kinderen overleden. Toch is ze blij voor haar ex-man. Ze gunt hem deze kans om vader te zijn. 

Jaren later raakt Laura opnieuw zwanger van Robert. Samen krijgen ze zoon Sil. Eerst was Dennis ervan overtuigd dat hij de vader van Sil was. Maar dat bleek achteraf toch Robert te zijn. Om de situatie toch pijnlijker te maken: Arnie is als baby verwisseld met Dennis. Dat maakt Dennis de zoon van Laura en Robert. (Hierover meer in een andere GTST Klassiekers).