GTST Klassiekers: Spanningen tussen Tim en Sjors lopen enorm op

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Iedere dinsdag blikt Showbizznetwork.nl terug op 30 jaar GTST. Welke gebeurtenissen hebben grote impact gehad in Meerdijk? Wij maken een reis terug in de tijd.

Tim liefdesleven kent veel hoogtepunten. Als eerste valt hij als een blok voor de vriendin van zijn halfbroer, Sjoerd. Rikki voelt ook iets voor Tim en voor ze het weten is er al sprake van een relatie. Maar dan is daar ineens Sjors. Tim vindt haar meer dan leuk en laat dat meer dan duidelijk merken. Waar is hij nu helemaal mee bezig?

Voor hij het weet zoent hij met Sjors. Voor Sjors is het allemaal verwarrend. In haar ogen kan Tim het niet maken. Hij is toch gelukkig met Rikki? Wat moet zij er wel niet van denken. De relatie tussen Tim en Rikki blijft niet lang bestaan. Wanneer Tim eerlijk is over zijn gevoelens, is Rikki woedend. Het duurt niet lang voordat Tim en Sjors een stel zijn. 

Nieuwe liefde

Niet iedereen is fan van het nieuwe koppel. In het begin krijgen de twee veel rare blikken. Vooral Tim krijgt veel voor zijn kiezen. Hij kan zijn gevoelens voor Sjors niet ontkennen. Alleen zorgde Tim er wel voor dat Sjors in groot gevaar belandde. Tim had na een fikse ruzie met zijn vader, Anton, geen zin meer in het leven. Hij wilde gewoon alles vergeten en stapte het water in. In het water raakte hij betrokken bij een aanrijding met een boot. 

Iedereen dacht dat Tim overleden was. Voor Anton is het al snel klaar: zijn zoon leeft niet meer. Sjors wil de hoop niet opgeven. Zij zag juist een toekomst voor haar en Tim. Haar zoektocht leidde naar een huisje aan een meer. Hier bleek een oude man, Willem, te wonen. Hij wist Tim uit het water te redden en wilde hem voor zich alleen hebben. 

Willem’s wraak

Nadat Willem inzag dat Tim bij zijn familie hoorde, liet hij hem vrij. Tim en Sjors vonden hun weg weer bij elkaar en leken dolgelukkig. Helaas was het geluk niet van lange duur. Willem kon het niet aan dat Tim zich met Sjors bezighield. Hij besloot het heft in eigen hand te nemen met alle gevolgen van dien. Meer hierover in de volgende editie van GTST Klassiekers!