Amazon komt met nieuwe dramaserie met Nicole Kidman

Amazon komt met nieuwe dramaserie met Nicole Kidman

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Amazon Studios heeft de aangrijpende nieuwe dramaserie Things I Know to be True aangekondigd. Nicole Kidman, de winnaar van de Academy en de Emmy Award, speelt de hoofdrol in de serie. Things I Know to be True is van Amazon Studios, NBCUniversal International Studios' Matchbox Pictures and Blossom Films, in samenwerking met Jan Chapman Films.  De serie gaat exclusief in première op Amazon Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd. Dat maakte het bedrijf bekend. 

De serie is gebaseerd op het bekroonde toneelstuk van Andrew Bovell. Things I Know to be True gaat om de veerkracht van een duurzaam huwelijk en de evoluerende aard van de liefde van een gezin, terwijl Bob en Fran Price kijken hoe hun volwassen kinderen onverwachte beslissingen nemen die de loop van hun leven veranderen.

Things I Know to be True is geschreven door Bovell, wie ook de uitvoerend producent is. Kidman zal ook dienen als uitvoerend producent voor Blossom Films, samen met Per Saari. Amanda Higgs en Alastair McKinnon zijn uitvoerend producent voor Matchbox Pictures. Jan Chapman is uitvoerend producent voor Jan Chapman Films