Vanavond op tv: Acht acts strijden in finale Holland’s Got Talent om de winst
Bron: RTL / William Rutten

Vanavond op tv: Acht acts strijden in finale Holland’s Got Talent om de winst

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het is vanavond tijd voor de grote finale van populaire talentenjacht Holland’s Got Talent. Maar liefst negen weken lang waren er bijzondere acts te zien in Holland’s Got Talent op familiezender RTL4. De meest uiteenlopende acts kwamen voorbij. Aan de vier juryleden de taak om de acts te beoordelen.

Ali B maakte dit seizoen zijn debuut als jurylid. Hij nam de plek over van Dan Karaty. Dan kon in verband met corona niet overvliegen van Amerika naar Nederland. "Ik vind het jammer dat Dan er niet bij kan zijn, maar ik kijk er erg naar uit om aan Holland’s Got Talent mee te werken", zei de rapper afgelopen juli.

Na twee halve finales breekt nu eindelijk de finale aan. Er zijn nog acht acts over die kans maken om een geldbedrag van 50.000 euro. Wie weet de jury opnieuw te overtuigen? Wie kan het publiek het meeste raken? Lieve, Amber, Romain, Baba Yega, Poppetje van Papier, Bart & Daan en Tommy & Rowan gaan de strijd met elkaar aan.

Van deze acht acts kan zich maar één winnaar noemen van Holland’s Got Talent 2020. Wie neemt de felbegeerde titel mee naar huis? Het was in ieder geval een heel bijzonder, elfde, seizoen. Voor het eerst in de geschiedenis was het publiek digitaal aanwezig. Dat leverde toch bijzondere televisiemomenten op. 

De finale van Holland’s Got Talent is vanavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.