Terug in Meerdijk: Bas Muijs kruipt opnieuw in de rol van Stefano Sanders
Bron: RTL

Terug in Meerdijk: Bas Muijs kruipt opnieuw in de rol van Stefano Sanders

Geschreven door Sebastiaan Boers

Acteur Bas Muijs maakt binnenkort weer zijn opwachting in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dat blijkt uit de promo die de soapserie van RTL 4 gepubliceerd heeft. Bas is beter bekend als Stefano Sanders, de halfbroer van Ludo en vader van Lucas. Hij wil zijn familie bijstaan in de moeilijke tijden waarin zij zich bevinden. 

Nog altijd is er geen spoor van Ludo. Hij sloeg overboord na een woordenwisseling met zijn kleinzoon Valentijn. De weken die daarop volgden leefden Janine, Nina, Lucas en de rest van Meerdijk tussen hoop en vrees. Voor Nina is het beter om haar vader dood te laten verklaren. Hier wil Janine echter niets van weten. Zij heeft nog altijd de hoop dat Ludo terugkeert. 

Zal Stefano ervoor kunnen zorgen dat Janine tot inkeer komt? Kan hij de steun voor de familie zijn? Zitten zij wel te wachten op zijn komst? De vorige keer, toen hij zijn kleinzoon Wolf ontmoette, ging het niet zo goed. Lucas en Tiffy besloten een soort huwelijksfeest te organiseren. Op het feest betrapte Lucas zijn vader en Tiffy in de badkamer. Het zorgde voor de nodige spanningen tussen vader en zoon. 

Feit is wel dat Lucas (gespeeld door Ferry Doedens) binnenkort Meerdijk verlaat. Zal hij met zijn vader naar Amerika vertrekken? Neemt hij Tiffy en Wolf mee? Of blijven zij alleen achter in Meerdijk? De tijd zal het leren.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.