Videoland met driedelige documentaire over Famke Louise
Bron: RTL

Videoland met driedelige documentaire over Famke Louise

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Videoland komt met een nieuwe documentaire over Famke Louise. Voor de nieuwe driedelige Videoland-documentaire “Famke Next” is Famke een jaar lang gevolgd door maker June te Spenke.

Het is een therapeutisch jaar gebleken waarin Famke besluit af te rekenen met demonen uit het verleden. Ook laat ze zien hoe kwetsbaar ze is als ze probeert om te gaan met haar dagelijkse struggles. 

De documentaire toont haar zoektocht om zichzelf dag in dag uit opnieuw uit te vinden in een wereld waar ze eigenlijk nooit offline kan zijn en moet blijven presteren, terwijl ondertussen heel Nederland met Famke meekijkt tijdens de weg naar volwassenheid. 

Famke Meijer: "De reden waarom ik aan deze documentaire heb meegewerkt is dat veel mensen mij denken te kennen, maar zij zien natuurlijk alleen Famke Louise en niet wie ik in het dagelijkse leven echt ben. Ook ik ben iemand die net zoals ieder ander tegen dingen aan loopt in het leven. Dingen die mij vormen tot wie ik ben. Ik wil graag die kant ook van mij meer openstellen en Famke Meijer laten zien in plaats van Famke Louise."

Famke Next, vanaf 10 november bij Videoland.