Hart van Nederland krijgt vanaf januari dagelijks ochtendbulletin
Bron: Talpa / William Rutten

Hart van Nederland krijgt vanaf januari dagelijks ochtendbulletin

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

SBS6 start in het nieuwe jaar met een ochtendeditie van Hart van Nederland. Vanaf 4 januari 2021 is Hart van Nederland ook zeven dagen per week in de ochtend te zien. De presentatie is ‘s ochtends in handen van Mart Grol, die naar SBS6 was gehaald voor de geflopte opinieshow Dit Vindt Nederland.

Ook in het weekend begint SBS6 de dag met actuele edities van Hart van Nederland, zodat Nederland ook op zaterdag en zondag de dag kan beginnen met het nieuws uit eigen land. In het weekend wordt de presentatie afgewisseld door Wolter Klok en Nadya Sewradj, die Hart al eerder presenteerde.

De bulletins worden doordeweeks uitgezonden tussen 6:30 en 10:00 uur, op zaterdag tussen 7:00 en 10:00 uur en op zondag tot 9:00 uur. “De kijker wordt in tien minuten bijgepraat over al het nieuws dat voor Nederland relevant is”, zegt hoofdredacteur Marc Veeningen van Hart van Nederland.

In 2019 was Hart van Nederland online het snelst groeiende nieuwsmerk en die groei wil SBS6 graag doorzetten. “Ik ben ervan overtuigd dat we door deze uitbreiding weer een stap zetten in de ontwikkeling van Hart van Nederland tot een van de leidende nieuwsmerken in Nederland”, zegt Marc.