Rijmend De Week Uit: Wint Martien Meiland de Loden Leeuw, dan hoor je van mij veel geschreeuw

Rijmend De Week Uit: Wint Martien Meiland de Loden Leeuw, dan hoor je van mij veel geschreeuw

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Showbizz Piet is weer in het land. Er is dus weer een hoop aan de hand.

Martien Meiland

Dé ster van SBS6 is Martien Meiland. Daar is nu iets mee aan de hand. Hij maakt kans op een bijzondere prijs. Het brengt hem bijna van de wijs. Praten voor de camera wilde hij niet. Zelfs niet met mij, als Showbizz Piet. Hij is de meest irritante man van Nederland. Dat vindt hij natuurlijk weer een hele toestand. 

Voor de Bingo reclame maakt hij dus kans. Hij krijgt overigens de hartelijke groeten van Hans. Welke Hans weet ik niet meer zo goed. Maar de groeten zijn wel lekker zoet. Over zoet gesproken; hebben jullie dit al gehoord. Ik viel er bijna van overboord! Haribo is opnieuw genomineerd voor een Loden Leeuw. Dat ik het van de daken schreeuw. Stem op Haribo dat is lekker en zo zoet. Niet omdat het kan, maar omdat het moet.

Omroep Zwart

Publieke Omroep let maar even goed op. Want dit nieuws is natuurlijk over de top. Er is een nieuwe omroep. Dat loopt misschien wel in de soep. Omroep Zwart heet de nieuwe omroep van ons land. Daar is natuurlijk weer veel mee aan de hand. Wat ze uit gaan zenden is nog even onbekend. Vast en zeker iets over een ‘echte’ vent. Of het ook echt zo zal gaan? Blijft Omroep Zwart wel een poosje bestaan?

Jan Smit in The Voice of Holland

Volendam is in rep en roer. Maar dat interesseert mij geen moer. Dat is natuurlijk een flauwe grap. Dus alsjeblieft geef mij geen klap. Jan Smit is de nieuwe coach van The Voice of Holland. RTL zet Lil’ Kleine (eindelijk) aan de kant. Meteen keken er weer veel mensen naar RTL 4. Dat bracht de mensen in Volendam (en de rest van Nederland) veel plezier. Anouk nam weer plaats vanuit huis. Het zorgde gelukkig niet voor al te veel ruis. 

Heel Holland Bakt

Het lekkerste programma van Nederland is Heel Holland Bakt. Lekker voor de buis en lekker onderuitgezakt. Bij de televisie een lekker kop koffie en een koek. Sinterklaas leest ondertussen een goed boek. Eind december is de ten weer op de buis. Heel veel gezelligheid bij de kijker in huis. Bakken hier, bakken daar. Dat is altijd wel weer een mooi gebaar. Ik houd van Janny en van André van Duin. Ik kijk dan ook heel graag vanuit de tuin. 

Tot volgende week!