Humberto Tan keert terug op de late avond
Bron: RTL

Humberto Tan keert terug op de late avond

Geschreven door Pieter Jongsma

Presentator Humberto Tan keert terug op de late avond van RTL4. Dat heeft de tv-zender vrijdag bekend gemaakt. Tan is te zien op de zondagavond met zijn programma Humberto, de weekend variant van de late avond talkshow vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. In de sportzomer van 2021 zal hij de presentatie op werkdagen voor zijn rekening nemen.

Peter van der Vorst, directeur content RTL Nederland: “Ik ben heel blij dat Humberto Tan weer een plek heeft op de late avond. Hij heeft in het verleden meer dan bewezen dat hij daar thuishoort. We hebben nu met Eva, Beau en Humberto een supertrio waarmee we het hele jaar door het gesprek van de dag kunnen voeren. Vanaf het nieuwe jaar dus ook op de zondagavond! Een mooie actuele afsluiting van het weekend met aandacht voor sport én een vooruitblik op de week die volgt.”

Humberto Tan: “Ik ben blij verrast dat Peter me gevraagd heeft om onderdeel uit te maken van het RTL late avond trio met Beau en Eva. Tegelijkertijd vind ik het spannend, want er is veel veranderd: de locatie, het tijdstip en voorlopig nog zonder publiek in de studio, maar ik ga er met mijn gasten een boeiend programma voor de kijker van maken. Het leven staat tenslotte niet stil in het weekend, er valt genoeg te bespreken over nieuws, sport en entertainment. Ik kijk er naar uit!”