Barbie & Co verruilen Den Haag voor Spanje in ‘Samantha En Michael Willen Rust In De Tent!’

Barbie & Co verruilen Den Haag voor Spanje in ‘Samantha En Michael Willen Rust In De Tent!’

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het waren drukke tijden voor Barbie en Michael. Binnen anderhalf jaar tijd trouwen, de komst van baby Angelina én een verhuizing. De Hagenezen moeten hoognodig even bijkomen en opladen. Dus gaan ze lekker op vakantie! Samen met Barbie’s ouders Cor en Ron, Michaels zus Priscilla en zwager Patrick plus de kinderen trekken ze met een stoet caravans langs diverse pittoreske badplaatsen aan de Spaanse Costa Brava voor een portie zon, zee en strand. Natuurlijk zijn hun belevenissen tijdens deze kampeertrip te volgen bij RTL 5 in de nieuwe realityserie ‘Samantha En Michael Willen Rust In De Tent!’, te zien vanaf 26 augustus.

De familie kan niet wachten tot de sleurhutten waterpas staan, de koude biertjes en wijntjes worden opengetrokken en de spareribs op de barbecue liggen te roosteren, maar zover is het nog niet. Er moet namelijk eerst 1500 kilometer worden gereden en dat is al een belevenis op zich. Zo’n zenuwslopende autorit valt namelijk absoluut niet mee in de bloedhitte. Zeker niet als de meeste ritjes in het dagelijks leven slechts enkele kilometers binnen Den Haag plaatsvinden. Eenmaal aangekomen op de camping blijkt onder meer dat een voortent aan de caravan bevestigen nog niet zo simpel is als het lijkt. Ook is het best wennen om met een wc-rol onder je arm richting het sanitair te gaan. En van rust in de tent is al helemaal geen sprake met hordes fans die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat om hen heen hangen.

Het is de vraag hoe de luxepaardjes zich staande houden tijdens deze vakantie, die ontspannend moet zijn, maar meer weg heeft van een survival op de camping…

Uitzending
Vanaf maandag 26 augustus om 20.30 uur RTL 5