Quiz: Hoeveel weet jij over Big Brother?
Bron: RTL / Michel Schnater

Quiz: Hoeveel weet jij over Big Brother?

Geschreven door Pim van Dinten Laatste update:

Sinds 1 januari is Big Brother in Nederland en België weer terug op de buis. Hoeveel weet jij over het huidige seizoen én de vorige Big Brother-seizoenen? Test je kennis met deze quiz.

1. Wie was de winnaar van het allereerste Big Brother seizoen?

A. Bart
B. Ruud
C. Sabine
D. Willem

2. Wanneer werd het allereerste Big Brother seizoen uitgezonden? 

A. 1995
B. 1999
C. 2000
D. 2003

3. Het hoeveelste Nederlandse seizoen is het huidige Big Brother seizoen? 

A. 5e
B. 6e
C. 7e
D. 8e

4. Wie heeft Big Brother nooit gepresenteerd? 

A. Rolf Wouters
B. Geraldine Kemper
C. Patty Brard
D. Wendy van Dijk

5. Wat is het langste aantal dagen dat bewoners in het Big Brother huis hebben gezeten?

A. 95
B. 100
C. 115
D. 121 

6. Wie was de eerste afvaller van het huidige Big Brother seizoen?

A. Jerrel
B. Ziko
C. Els
D. Theo

7. Welke bewoner heeft als beroep DJ?

A. Zoey
B. Mike
C. Liese
D. Thomas

8. Welke Nederlandse zangeres zingt de titelsong van het huidige Big Brother seizoen?

A. Miss Montreal
B. Davina Michelle
C. Anouk
D. Ilse de Lange

9. Hoeveel kandidaten uit Noord-Brabant hebben tot nu toe in het Big Brother huis gezeten?

A. 0
B. 2
C. 3
D. 5

10. Hoeveel geld is er verdiend met de dansmarathon?

A. € 2.000
B. € 4.000
C. € 6.000
D. € 8.000

Antwoorden: 1A, 2B, 3C, 4D, 5D, 6B, 7A, 8B, 9C, 10B

Hoeveel vragen had jij goed? Laat het ons weten via social media!