Molspiracy: Dit had ik echt nooit verwacht!

Molspiracy: Dit had ik echt nooit verwacht!

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

En hier zijn we dan alweer aan het einde van Wie is de Mol? De finale! En wat heb ik hier ontzettend veel zin in. Nu komen we er eindelijk achter wie nou de mol is dan dit jaar. Eén ding is zeker zegt Rik van Westelaken. De mol is een vrouw. Echt Rik? Dit had ik nou niet verwacht haha.

Intrappen

Renee is alweer buiten adem. Goh, wat een verassing weer. We hebben dan nu niet gezien wat Rocky uit het kistje heeft gehaald. Renee gaat die touwbrug over maar krijgt het niet voor elkaar. Nu willen ze gaan wisselen. Maar dat kost natuurlijk veel tijd en laten ze dit wezen. Misschien is dat wel verstandig. Renee besluit het nog een keer te gaan proberen op die trap en krijgt het weer niet voor elkaar. Ik heb steeds meer gevoel alsof ze een act aan het spelen is. En dan besluit Renee om voor de derde keer het weer te gaan proberen. Dit keer heeft ze het dan wel voor elkaar gekregen. Charlotte besluit om de laatste kilometer te rennen naar de finish. Voor deze opdracht hebben ze 1050 erbij gekregen. Dat is best goed gedaan!

Lumineus idee

Dit is opzich best een leuke opdracht. Maar je gaat nu toch nooit doorhebben wat nu wel of niet waar gaat zijn. Ik twijfel echt de hele tijd wie nou die mol is. Ik ben van het begin af aan al sterk over Charlotte aan het nadenken. Maar sinds de laatste afleveringen twijfel ik toch wel of het niet Renee is. Het is echt hilarisch om te zien hoe erg Charlotte wel niet in twijfel is over die envelop of ze die gaat pakken of niet. Rocky is wel echt heel zeker van haar zaak en vind dus dat ze die hint niet nodig is. En wat ik al had verwacht gaan we er pas achter komen in de laatste aflevering hoeveel geld eruit de pot gaat.

Dit is de laatste avond samen en praten ze over de afgelopen tijd. Ik ben niet de mol zegt Rocky. Nee ik ook niet zegt Renee. Goh nee, ik had ook niet verwacht dat iemand zou zeggen: Ik ben de mol!

Alle kandidaten worden even aangesproken door Rik van Westelaken. Als Charlotte dus niet de mol is dan heeft zij de mol wel ontzettend goed geholpen met haar 7000 euro uit de pot te halen. Rocky zie ik echt niet als die mol, het kan gewoon niet. En als ze het uiteindelijk wel is dan heeft ze dit echt ontzettend goed gespeeld. En ja dan hebben we nog Renee. Rik beschrijft haar als warrig en daar kan ik mij inderdaad wel super goed in vinden. Ze zorgde er altijd wel erg voor dat ze voor veel ruis zorgde.

De test

Ze zijn alle drie bezig met de test. Renee zit op Rock. Hierbij zitten Rocky & Charlotte beide op Renee. Ze blikken terug op wat Renee allemaal gedaan heeft en word ze inderdaad wel als opvallend beschreven. 

‘Finalisten, de zoektocht naar de mol is ten einde. Het spel is gespeeld!’ Wacht even, ik ben heel even in shock. Dat scherm van Charlotte ging zo snel op rood. Dit betekent dus dat we voor het eerst met twee finalisten naar de finale gaan! Mijn punten zijn voor mij in ieder geval allemaal verdwenen en is het spel voor mij uitgespeeld. Dan ben ik nu toch erg benieuwd wie nou wel die mol is. Sinds de laatste aflevering wat ik laatst al zei had ik toch een klein onderbuik gevoel dat het Charlotte niet was… We gaan het zien volgende week!