Vincent Visser maakt comeback in GTST
Bron: RTL / Geert de Lange

Vincent Visser maakt comeback in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Niemand minder dan Vincent Visser maakt een comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). De acteur is beter bekend als Valentijn Sanders, de kleinzoon van Ludo (Erik de Vogel). De comeback is niet voor heel lang. Hij zal slechts éénmalig weer te zien zijn in de soapserie van RTL 4. 

Een geruime tijd zit Valentijn achter slot en grendel. Hij werd er onder andere van verdacht op betrokkenheid van de verdwijning van Ludo. Tijdens een woordenwisseling op een vissersboot sloeg Ludo overboord. Maanden was er geen teken van leven van de zakenman van Meerdijk. Dat was nog lang niet alles. Valentijn had immers veel meer op zijn kerfstok. 

De reden van de terugkeer is heel simpel. De strafzaak tegen hem is begonnen. Nu Ludo niet meer vermist is, is er een andere situatie. Maar helaas mocht ook Richard (Edwin Jonker) getuigen in de strafzaak. Hij kon het niet laten om Valentijn een trap na te geven. Even leek het er slecht uit te zien voor Valentijn. 

Maar dan is Ludo aan het woord. Hij komt op voor zijn kleinzoon. Volgens Ludo heeft Richard meerdere malen misbruik van de situatie gemaakt. Het lijkt er zelfs op alsof Ludo zijn kleinzoon heeft vergeven. Van vrijspraak is overigens nog geen sprake. Hoelang Valentijn precies in de gevangenis moet blijven is niet bekend. 

Wel is duidelijk dat Ludo op bezoek wil blijven komen. Het lijkt dus goed te komen binnen de familie Sanders. Een definitieve terugkeer voor Valentijn lijkt niet meer ondenkbaar. Of dat ook echt gaat gebeuren is nog maar even de vraag. Misschien keert Valentijn ook wel terug naar zijn moeder, Charlie (een rol van Lieke van Lexmond). Zij hield zich overigens angstvallig stil rondom de rechtszaak van haar eigen zoon.

Op de hoogte blijven over GTST én gezellig meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!