Vooruitblik: Dit kunnen we verwachten van nieuw seizoen GTST
Bron: RTL

Vooruitblik: Dit kunnen we verwachten van nieuw seizoen GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanavond gaat het 31ste seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden éindelijk van start. Na een extra lange zomerstop gaat het leven in Meerdijk weer verder. Wat staat er allemaal te gebeuren en hoe loopt het af met bijvoorbeeld Amelie? Zij raakte tijdens de cliffhanger ernstig gewond. Het leek erop alsof Valentijn het ongeluk heeft veroorzaakt. 

Vooral Valentijn (Vincent Visser) gaat het flink aan de stok krijgen. Hij werkte in het geheim samen met Richard. Via Valentijn probeerde Richard aan bedrijfsinformatie van Ludo te komen. Wanneer Ludo hierachter komt, wil hij dat de samenwerking tussen de twee stopt. Helaas werkt dat averechts bij Valentijn. Hij ging door met alle gevolgen van dien. 

Terugkeer Billy

Richard blijkt echter een dubbele agenda. Hij werkt samen met een oude bekende. Billy de Palma (Lone van Roosendaal) maakt haar comeback. Zij vertrok onlangs uit Meerdijk voor een nieuwe start. Ineens is ze terug om wraak te nemen op Ludo. Wat is zij nu allemaal weer van plan? De vorige keer dat ze wraak wilde nemen koste haar dat bijna haar relatie met haar dochter Shanti. 

Hoe zal Shanti reageren wanneer haar moeder weer terug is? Zal zij toch meemaken hoe Shanti zwanger raakt van Rik? Wordt ze dan toch een liefhebbende oma? Of blijft zij zich met duistere zaken bezighouden? Ludo zal allesbehalve blij zijn om zijn ‘ex-vrouw’ weer terug te zien. Hij zal niet op haar zitten te wachten. 

Vertrek Lucas

Verder werd deze zomer bekend dat Lucas (Ferry Doedens) Meerdijk opnieuw gaat verlaten. Hoe zal hij vertrekken? Neemt hij zijn ‘moderne gezin’ mee? Of blijven Tiffy en Wolf alleen achter? Is het vertrek van Lucas ditmaal voorgoed? Of staat de deur op een terugkeer op een kier? De toekomst zal het gaan leren. Het zal in ieder geval spannend worden. 

Daarnaast zal ook Valentijn soapdorp Meerdijk verlaten. Zijn tijd zit er zo goed als op. Hij heeft zich in de laatste tijd behoorlijk in de nesten gewerkt. De hele familie Sanders moet niet meer zoveel van hem weten. Houdt dat in dat hij terugkeert naar zijn moeder Charlie? Of waar gaat de kleinzoon van Ludo heen? In zijn tijd in Meerdijk heeft hij zich niet echt geliefd gemaakt. De kans dat hij terugkeert is dan ook vrij klein. 

GTST is vanaf vanavond weer van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien bij RTL4.