Kids leren alles over grote en kleine wonderen in ‘Wonder School’

Kids leren alles over grote en kleine wonderen in ‘Wonder School’

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Tijdens de kerstvakantie leren de jongste tv-kijkers een nieuw, wonderlijk persoon kennen: Wardo Wonder. Wardo is de leraar in het nieuwe RTL Telekids programma ‘Wonder School’, een school waar kinderen leren verwonderen.

Hiervoor is het programma op zoek naar Wonder Kids die aan Wardo hun wonderlijkste trucs willen laten zien. ‘Wonder School’ is vanaf maandag 22 december elke schooldag te zien bij RTL Telekids.

In ‘Wonder School’ maakt Wardo de wereld wonderlijk met grote en kleine trucs. In Wardo’s handen worden zelfs alledaagse voorwerpen bijzonder. Iedere les is er tijd voor een wonderlijke afspraak in het Wonder Theater in Kids Wonderland, waar Wardo wordt verwonderd door jonge verwonderaars. Iedereen kan hier zijn trucs laten zien, van beginnende goochelaars tot ervaren, jonge artiesten. Zij laten hun meest wonderlijke trucs zien en verdienen met deze indrukwekkende, onverklaarbare gebeurtenis hun Wonder Diploma.

Terug in zijn ‘Wonder School’ leert Wardo de kijkers thuis de kunst van het verwonderen. Hij legt een wonder uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die de kijker vast wel in huis heeft. Hierdoor kan de kijker direct zelf aan de slag en iedereen in iets laten geloven dat eigenlijk helemaal niet kan, want… Wonderen zijn de wereld echt nog niet uit!

‘Wonder School’ is tijdens de kerstvakantie (van 22 december t/m 26 december) van maandag t/m vrijdag om 8:55 uur en 16:10 uur te zien bij RTL Telekids. Vanaf 4 januari is ‘Wonder School’ elke zondag om 15:30 uur te zien, met herhalingen van de week ervoor op zaterdag om 15:30 uur bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.

Bekijk Wonder School op TVblik.nl/wonder-school