Marco Borsato na twee jaar afwezigheid op tour
Bron: RTL / William Rutten

Marco Borsato na twee jaar afwezigheid op tour

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Marco Borsato gaat dit jaar na ruim twee jaar afwezigheid op  tour. Vanaf november toert Marco met zijn Hef je Glas Met Mij tour door tien steden aan in Nederland en België. Dat maakte MOJO woensdag bekend.

In Nederland is de aftrap van de Hef Je Glas Met Mij Tournee op 30 november a.s. in het Patronaat in Haarlem en hij eindigt op 18 januari 2022 in TivoliVredenburg. Onlangs heeft Marco met Een Moment al laten zien weer terug te zijn. Nu met het opzwepende Hef Je Glas, voel je de energie en laat hij zien weer zin te hebben om zijn muziek te delen. 

Marco Borsato: “2020 was voor ons allen een roerig jaar. Ook voor mij persoonlijk, wat niet onopgemerkt is gebleven. Gelukkig heb ik nu de energie en het plezier weer teruggevonden in de muziek. Ik kijk er enorm naar uit om weer op te treden en mijn fans te zien. Door de samenwerking met John Ewbank en Rolf Sanchez heb ik de smaak weer te pakken gekregen en na Een Moment vonden we het ook tijd om de remmen wat meer los te gooien, en dat is gelukt met Hef Je Glas”.