Zó volg je het EK voetbal 2021 op radio en televisie
Bron: Talpa / William Rutten

Zó volg je het EK voetbal 2021 op radio en televisie

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het EK voetbal staat voor de deur. Alle wedstrijden zijn bij de NOS te volgen. De eerste twaalf dagen zijn er drie wedstrijden per dag, om 15.00, 18.00 en 21.00 uur. Op radio en televisie mis je niks van het EK.

Studio Europa

Sjoerd van Ramshorst en Henry Schut presenteren samen de EK-talkshow Studio Europa, waarin zij dagelijks om 20:30 uur twee analisten ontvangen. De analisten die aanschuiven zijn onder andere Rafael van der Vaart, Ibrahim Afellay, Mandy van den Berg, Theo Janssen, Marco van Basten en Wesley Sneijder.

Studio Europa is vanaf 11 juni te zien en gaat na de derde wedstrijd door tot 23:45 uur.

De Oranjezomer

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn twee maanden lang te zien met De Oranjezomer, waarin zij alle sportevenementen becommentariëren. In Slot Zeist ontvangen zij verschillende gasten, waaronder Jan Boskamp en Dick Advocaat. Hélène Hendriks volgt Oranje als verslaggever.

De Oranjezomer is vanaf 10 juni, dagelijks, om 20:00 uur én om 22:55 uur te zien op SBS6.

Zappsport

Ron Boszhard volgt in de EK-reeks van Zappsport het Nederlands elftal op de voet. Ron brengt de laatste EK-nieuwtjes en leert de Oranjespelers beter kennen door ze uit te dagen voor humoristische spelletjes. Vlak voor de eerste wedstrijd proeft Ron sfeer in de grootste oranje-straat van Nederland in Den Haag.

Zappsport is vanaf 13 juni, elke wedstrijddag van Oranje, om 14:15 uur te zien op NPO 1.

De Coen & Sander Show

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga trekken tijdens het EK voetbal met hun EK Tourbus door Nederland. Iedere uitzending komt vanaf een bijzondere plek, van de Johan Cruijff ArenA tot de achtertuin van een vriend van de show. Op zondag 13 juni is er een extra editie van De Coen & Sander Show.

De Coen & Sander Show is maandag t/m donderdag om 16:00 uur te horen op Radio 538.