3FM Serious Request zet zich in voor het Wereld Natuur Fonds
Bron: 3FM

3FM Serious Request zet zich in voor het Wereld Natuur Fonds

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het Wereld Natuur Fonds is de nieuwe partner van 3FM Serious Request. Dit maakte Sander Hoogendoorn vanochtend bekend in zijn programma op 3FM. In de week voor kerst zet 3FM zich traditiegetrouw in voor het goede doel en dit jaar zetten de dj's zich samen met heel Nederland in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het WWF; de uitgesproken partner in de thema's natuur en klimaat. 

Het precieze doel, de exacte locatie en welke dj's in actie komen wordt later onthuld. Serious Request speelt zich dit jaar af in Amersfoort. De zender hoopt rond december publiek te ontvangen bij de actie. "Ook het samenbrengen en verbinden van mensen wordt, als de coronamaatregelen het toelaten, weer een belangrijk onderdeel van de actie.", laat de zender weten. 

Sharid Alles, zendermanager NPO 3FM: "Het klimaat is een flinke bron van zorg voor heel veel mensen en leeft enorm bij de 3FM-community. Het was voor ons dan ook logisch om voor een partner te gaan die zich met de thema’s klimaat en natuur bezighoudt. En met wie kan dat beter dan met het WWF? WWF heeft een lange, indrukwekkende geschiedenis en doet ontzettend goed werk. We zijn blij dat ze onze partner worden en ik kijk enorm uit naar de samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat dit gaat leiden tot een hartverwarmende actie waarin Nederland samenkomt om de wereld net wat mooier te maken."